Beveiligingsoplossingen

beveiliging-top2

Hebt u een bedrijf dat goederen produceert of distribueert die dat tikkeltje extra beveiliging vragen? Omdat ze waardevol zijn, gevaarlijk zijn of omdat de wet het zo voorschrijft? Dan neemt Brix Advice die zorg van u over. En gaat het op zoek naar de beste beveiligingsoplossingen op maat van uw bedrijf én uw producten.

 

beveiliging-inSamen met u brengen we uw productie of distributie in kaart en bepalen we de beste oplossing voor de opslag en het transport van de producten die u wilt beveiligen. Onze beveiligingsexpert bekijkt onder andere hoe u uw opslagplaats op de beste manier beveiligt. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van het TAPA-certificaat dat zowel voor transport als logistiek enkele serieuze veiligheidsnormen vereist.

 

Verder beantwoordt Brix Advice al uw vragen over veiligheid en kwaliteit binnen logistiek. Met een duidelijk actieplan en dito opvolging. Dat gaat van algemene veiligheidsprojecten over kwaliteitsprogramma’s als GDP en ISO tot beveiligingsprogramma’s voor RA, Shipper en Forwarder of het behalen van AEO-certificaten en het Known Consignor certificaat. Een hele boterham waar Brix Advice graag zijn tanden in zet.

 

Contacteer ons