Lay-outstudies

lay-top2

Bouwt u straks een nieuwe vestiging voor uw bedrijf? Of plant u een uitbreiding? Dan wilt u natuurlijk dat alles ook daar feilloos en efficiënt loopt. Daarom brengt Brix Advice tijdens een lay-outstudie uw volledige goederenstroom in kaart. Daarbij stelt onze logistic engineer 2 vragen: hoe loopt die flow vandaag en hoe loopt die ook straks op de meest efficiënte manier?

 

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van de goederenstroom in uw bedrijf, projecteren we die naar uw nieuwe of aangepaste locatie op zoek naar de meest efficiënte flow. Zo analyseren we bijvoorbeeld kritisch de processen voor picking en opslag en bestuderen we ook de IT-oplossingen.

 

lay-inWe bestuderen de haalbaarheid van automatiseringsprocessen, van eenvoudige systemen tot volautomatische oplossingen. Input die u makkelijk gebruikt in uw business case. Verder stellen we ook lastenboeken op en begeleiden u bij de keuze van de juiste partners en oplossingen. Partners die we trouwens vanuit een onafhankelijke positie kennen.
Liefst maken we een nieuwe lay-out voor de eerste steen is gelegd of verlegd. Omdat we geloven dat enkel het beste ontwerp een goede basis is voor een efficiënte productie of distributie.

 

En zoekt u straks een partner die u helpt om alle advies juist toe te passen en door te voeren? Dan neemt Brix Advice ook het projectmanagement op zich. Met de opzet van een tijdelijk projectteam dat zowel de implementatie van de oplossingen als bijvoorbeeld de werfcoördinatie op zich neemt. Daarnaast zorgen we ook voor clash detection en 3D-scans voor én na de werken.

 

Contacteer ons