Procesoptimalisatie

proces-top2

Nog zo’n tip om te streven naar efficiënt werken: alles kan altijd beter. Een constant proces waar Brix Advice u graag bij helpt. In zo’n procesoptimalisatie brengen we uw logistieke processen in kaart: productie, picking, opslag, packing, transport,…. Met maar één focus: hoe verspillen we zo weinig mogelijk tijd, geld en mankracht zonder de service en kwaliteit uit het oog te verliezen.

 

Samen met u optimaliseren we het hele proces en leren we uw medewerkers om alert te zijn en zo nog efficiënter – en dus productiever – te werken. Dat doen we via werkvereenvoudiging, arbeidsanalyse (MMO, tijdopname, werkpoststudie), SMED, 5S, OEE en ga zo maar door.

 

proces-inBrix Advice zweert bij werkvereenvoudiging. Dat is een filosofie waarbij iedereen in en rond uw bedrijf streeft naar een ideale werkomgeving. En waarbij uw bedrijf meer werk verzet dan energie verbruikt. Kortom: waarbij u en uw werknemers slimmer gaan werken.

 

Brix Advice helpt u om lean management ook in uw bedrijf toe te passen. Dat zorgt er voor dat uw medewerkers zelf voor continue verbeteringen zorgen. Want ook dát is slimmer werken. Lean management is een filosofie die iedereen in uw bedrijf alert maakt om op zoek te blijven gaan naar verbeteringen om zo een ideale werkomgeving te creëren. In een productie-, logistieke of administratieve omgeving. Zowel bij werkvereenvoudiging als lean management ligt de focus op meer resultaat met minder energie.

 

Contacteer ons