Strategische Studies

strat-top2

Om uw bedrijf te laten groeien, weet u best hoeveel groeimarge u precies hebt. En daar komt dan automatisch ook logistiek bij kijken.

 

Tijdens een strategische studie analyseert Brix Advice de impact van bepaalde keuzes op uw logistieke processen. Wat is bijvoorbeeld de impact van een overname op uw infrastructuur en de rentabiliteit van uw bedrijf? Welk effect heeft het samenbrengen van verschillende logistieke activiteiten op één locatie? En is het verstandig om een deel van uw transport uit te besteden of uw distributienetwerk te herbekijken?

 

strat-inVragen waar u als ondernemer misschien mee worstelt, maar waar u absoluut geen tijd voor heeft of niet de juiste expertise voor in huis hebt. Daarom zoekt Brix Advice voor u het beste antwoord op al die vragen: onze logistiek expert brengt de huidige capaciteit van uw logistiek netwerk in kaart, bekijkt de haalbaarheid van alternatieve oplossingen en onderzoekt nieuwe opportuniteiten.
Op het einde van de rit krijgt u duidelijke aanbevelingen en een dito actieplan. Zo weet u wat u te wachten staat en welke beslissingen u straks het best neemt. Meer nog: wilt u een logistiek masterplan opstellen? Brix Advice helpt u graag.

 

Contacteer ons